Site Overlay

Termeni și condiții

Ultima actualizare decembrie 2021

Termenii si condițiile de mai jos se referă la navigarea sau înscrierile efectuate prin site-ul www.observatorturistic.ro/și participarea în analizele, proiectele și evenimentele din cadrul Observatorului Turistic. Pentru a avea toate informaţiile legate de condiţiile înscrierii şi participării dumneavoastră, vă rugăm să citiţi cu atenţie cele de mai jos. În cazul în care aveţi întrebări sau nelămuriri, vă rugăm să ne contactați la telefon   021-312.51.03 sau e-mail la office@fundatia-amfiteatru.ro.

INFORMAȚII DESPRE ÎNSCRIEREA CA PARTENER OBSERVATORUL TURISTIC

Înscrierea ca partener al Observatorului Turistic se face prin intermediul secțiunii Contact al platformei www.observatorturistic.ro Ca partener veți avea acces la resursele proiectului, vom putea realiza împreună cercetări calitative asupra comportamentelor principalelor segmente și piețe și veți fi inclus în proiectele profesional-științifice finanțate din fonduri locale, naționale, europene etc. În cazul în care doriți să ne fiți alături, acordul dumneavoastră ne va permite să vă ținem la curent cu activitățile pe care le derulăm, pentru identificarea de proiecte comune pentru colaborare.

CERINȚE PENTRU ÎNSCRIEREA CA PARTENER 

Înscrierea ca partener al Observatorului Turistic se face prin completarea și trimiterea informațiilor cerute în secțiunea Contact din platforma www.observatorturistic.ro. 

În cazul în care nu mai doriți să participați la proiectele sau evenimentele din cadrul acestui proiect vă rugăm să ne transmiteți acest lucru pe mail la adresa office@fundatia-amfiteatru.ro.